Добредојдовте на официјалната веб страна на Игор Димовски.

Албум во продажба

Албумот “Игорова Фантазија“ можете да го набавите во продажните салони на Југотон, Чув де чув, Литиум Рекордс, Матица и Пе - Ел Охрид

Facebook

Facebook

Станете фан на Игор Димовски на Facebook.

Видео Галерија

Видео

Погледнете ја видео галеријата од настапите.

Demo Image

Прес

Галерија со извадоци од весници и магазини.

Игор Димовски

Добредојдовте на официјалната веб страна на Игор Димовски.